7 Nisan 2012 Cumartesi

BOYA BENEK OYUNU

Bu sabah bu oyunu izledik bizim yaş grubumuza hitap eden az oyuna raslamıştık bunlardan biriydi boya benek. Bazı oyunların diyalogları uzun olduğundan zeynep'in dikkati başka taraflara kayabiliyordu ama bu hem ilgi alanında olması, hem soru cevap şeklinde hareketli olması dolayısıyla bitmesini istemedi.
Eskiden olduğu kadar çekingen davranmadı biraz daha katılımcı oldu bunu görmek bana ödül. Eğer çekingen bir çocuğa sahipseniz onu sosyal ortamlara sokun, en azından benim takdiğim bu...
konusu;

3-6 yaş grubu çocuklar için tasarlanmış tek kişilik oyunda, kendi yaptığı resim ve heykellerle dolu atölyesinde bir türlü kedisini bulamayan bir kızın hikayesi anlatılıyor. Çocukların, sahnedeki oyuncuyla diyalog kurarak, birlikte müzik yaparak aktif olarak katıldığı,oyunun sonunda gerçek kediyle tanıştırıyor çocukları. Fuayede kendilerini bekleyen kağıt ve boyalarla oyun sonrasında resim çizebildiği oyun.
Bilmeyenler için hafta sonları saat 11:00 de; devlet tiyatrolarında çocuk oyunları oluyor, bilet fiyatı 3tl çocuğunuzla birlikte verimli vakit geçirmiş oluyorsunuz.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...