24 Ocak 2014 Cuma

ANNEYE VERİLEN EN GÜZEL HEDİYE

 
Bir anne için en güzel hediye evladının başarılı olmasını görmesidir. Bugün kızım bana güzel duygular yaşattı. Biz daha yolun başındayız inşallah bu başarısı ve azmi ömür boyu devam eder. Aslında bu sene derslerdeki başarısından çok özgüven kazanmış bir çocuk olması daha da gururlandırdı beni.
 
Şimdilerde farkına vardığım bir konu oldu bu, geçen sene anasınıfı öğretmenleri kızımı çok bastırılmış bir çocuk haline getirmiş, toplulukta kendini gizleyen bir çocuk yapmıştı maalesef.
 
Çocuklara aşırı bağırıp korkutmasının zararını gördük, kendini ifade edemeyen bir çocuktu. Bırakın şimdiki gibi sınıfta küçük yaramazlıklar yapmasını oturduğu yerden bile kalkıp oyun oynamıyordu. Kapıdan içeri girmeyen kızım şimdi hasta olup okula gidemediği zaman üzülüyor.
 
Bu seneki sınıf öğretmenimiz Şebnem hanım sağ olsun çocuklarımızın özgüvenli olması için elinden geleni yapıyor. 
Okulun ilk haftası Zeynep'in durumunu fark edip sınıf başkanı yapmıştı. Öğretmenler odasından bir şeyler getirmesi için görevlendirmesi bile kendini ifade etmesine faydası oldu. Sıra arkadaşına okuma öğretmesini istediğinde kızıma dünyaları verdi. Kendini değerli ve özel hissetti.
Çocuklara dönem sonu partisi hazırladı, her inceliği düşünen güzel insana kızımı yetiştirdiği için teşekkür ediyorum.

2 yorum:

  1. maşallah küçük hanıma.. onların başarılarında daha onur verici birşey varmı acaba.. maşallah..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...