23 Haziran 2012 Cumartesi

SEBEPSİZ HİÇBİR ŞEY YOKTUR


Negatif insanlar negatif enerjileriyle işlerin ters gitmesine sebep oluyor.
Dün ana sınıfına kayıt için gittiğimiz devlet okulunda kayıt yapan memurun ön yargılı ve olumsuz tavırları yüzünden yanlış anlaştık belki de beklentileri farklıydı kayıtlar başladığı halde sürekli ağustosta gelin bakarız demesi kafamı karıştırmış olmalı ki ben kızımın ayı tutmuyor diye anlatmışım onun da işine gelmiş bu durum hesaplama zahmetine bile girmeden hatta kaç aylık bile sormadan kızımın duygusal açıdan çöküşüne sebep oldu.
Eve dönüş yolunda hayalleri yıkılmış perişan haldeydi. Okula gitmeyi heyecanla bekleyen kızımın kaydını alamayız demesi benim bir şey dememe fırsat vermeden içinde fırtınalar koparmıştı. Dakikalarca göz yaşı dökmesine sebep olmuştu. Hatta benim o sinirle sevdiğim birisiyle hararetli tartışmaya girmeme sebep oldu. 
Sonra tekrar okula gittiğimizde memur (hatasını kabul etmeyerek) kaydımızı yapma mecburiyetinde kaldı. Her işte hayır vardır derler ya müdür bilgi işlem bölümünde çalışmam için teklifte bulundu. Ama kızım yarım gün okula giderken ben nasıl tam gün çalışabilirim ki? Hem de başka hedeflerim varken.
Demek ki gittiğimizde kaydımızı almamasının sonuçları kafa karışıklığı, üzüntü, sevinç, duygu yoğunluğu olacakmış.

8 yorum:

  1. kötü bir deneyim olmus ıns guzel anılarla dolu okul yılları olur yavrucağın

    YanıtlaSil
  2. hayatta ne an neyle nasıl karşılaşacağın hiç belli değil , hayatı yaşanası kılanda bunlar değilmi ? sen plan yaparken tanrı yukardan gülermiş diye bir söz var ya , yani kısaca neye niyet neye kısmet :)

    YanıtlaSil
  3. Çok garip olmuş önce, geçmiş olsun...En önemlisi hayırlı olsun, yüzü gülsün miniğin :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Herşeyin bir sebebi vardır. Hayırlısı olsun sizin ve kızınız için
    Bugünlerde sevdiğim ingilizce bir söz var, şöyle "istek varsa mjutlaka bir yol bulunur"

    YanıtlaSil
  5. sağol hayırlısı. istek varsa mutlaka bir yol bulunur :) güzel söz.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...