30 Kasım 2012 Cuma

CEBİNDEN ÇIKANLAR

Ana sınıfına giden kızım her okul çıkışı cebinden iki kağıt çıkarıyor anne bunu senin için çizdim diyor. Diğer arkadaşları oyuncaklarla oynarken benimki oturup resim çiziyor. Katlayıp cebine koyuyor .Bakın hayal dünyası ne kadar karışık...

10 yorum:

  1. Bu bizdede var.Bazen 10'u buluyor resimleri.Hepsinide anlatıyor dimi şekerler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet anlatıyor her gün mutlaka en az 2 resim getiriyor. Dün bir tanesi kaybolmuştu çok ağladı.

      Sil
  2. Çok güzel resimler yapmış, kendisini kutluyorum. Evinde de çok mutlu sanırım. Apartmanın yanındaki mutlu çocuk resmi ben de bu fikri uyandırdı.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler. Evet evinde çok mutlu bir çocuk, dikkat ederseniz çocuklarda kollar yok resim analzinde etrafa güvensiz ve çekingen bir çocuk olduğunu gösteriyormuş malesef.

      Sil
  3. Canım benim, neler hissediyor acaba bunları çizerken... Ne mesajlar veriyor çizimlerinde.. Allah küçük yüreğine hep mutluluk versin ve bu mutluluk çizimlerine yansısın..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    teşekkür ederim...
    Kızınızın resimleri çok güzel, gerçekten hayal gücü zengin bir evladınız var. Maşallah. Tabiki bazı mesajlar barındırıyordur, çünkü bu yaşların en büyük iletişim vasıtası resimlerden oluşuyor. Ayrıca konu ile ilgili bir şey paylaşmak istiyorum. Büyük kızımın yaşının çok üstünde bir resim kabiliyeti var maşallah. Bazen bize hiç birşey söylemese de onun halini resimlerinden anlarız.Maviyi ve kırmızıyı yoğun kullandığında üzgün veya sinirli, rengarenk resimler yaptığında daha rahat olduğunu gözlemledik. Ayrıca el ve kollar (belitmişsiniz zaten), bunların olup olmaması, azalardaki eksiklik veya fazlalıklar, evin bacası, bacanın içinden gelen duman varsa rengi, güneş, bulutlar vs. hepsi çok önemli...Birde kızınızın kağıtları katlayışı dikkatimi çekti. Önce hep ikiye katlamış. Düzenli bir çocuk sanırım.
    Bunları farkedebilirsek iletişimimiz daha sağlıklı olacaktır. Sizin ne kadar ilgili bir anne olduğunuz belli zaten.Maşallah, blogunuz dolu dolu. Çok uzattım, hoşçakalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel ve açıklayıcı yorumlarınız için ben teşekkür ederim. Kağıtları o şekilde katlıyor belki de cebine bu şekilde sığıyor.

      Sil
  5. Yerim ben onun Zeyneb'ini (:
    Belli ki mutlu çocuk mutlu annesini çok seviyor (;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok sağol p harfini ters yapıyor, ben ona öğretmiyorum yazılanın aynısını yazmaya çabalıyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...