11 Temmuz 2013 Perşembe

BU GÜNLERDE YAPTIKLARI


 
Bir çocuk kağıtları bu kadar sever ancak. Evde bugünlerde sadece kağıtları, kartonları kesip bir şeyler yapmaya çalışıyor. Geçen gün dışarı çıktık parka gidelim dedim "hayır kırtasiyeye gidelim dedi" o zaman dönüşte dondurma alayım sana dedim "yok kırtasiyeden karton alalım dedi"
Benden gizli dedesine kargoyla çikolata göndermesini istemiş. Ne istediğini sordum karton koli göndermesi için çikolata istedim dedi. Önce bu sözlerine bir anlam veremedim;
Ertesi gün kargo şubede kalmış gelmedi çok üzüldüğünü görünce hadi gidip sana çikolata alalım dedim. Bana "hayır anne ben çikolata için değil koli gelmesi için sabırsızlanıyorum bebeğime araba yapacağım" deyince kargoyu neden istediğini anladım.
Kargo gelince arabasını yaptı.
 
 
Bu sabah da erkenden kalkıp kürdanlardan bu ağacı yaptı.
 
 
Tabi bu faaliyetlerini yaparken evin ne hale geldiğinden hiç bahsetmeyeceğim siz anladınız...
 

8 yorum:

  1. çok iyi anladım :) şuaralar sizdeki duruma benzer olay bizde de var... Özellkle o kağıt kırpıkarını toplamak bir ölüm oluyor...
    Bua raad kızında bu konuda çok marifetliye benziyor maşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman size de kolay gelsin. teşekkürler evet marifetli

      Sil
  2. Dağıtsın bırak bütün gün TV ekranına bakıcağına kessin biçsin :) Sonuçta harika baksana, ne demişler. Anasına bak kızını al :))

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,
    Bloğunuzu yeni keşfettim. Maşallah kızınız çok marifetli. Bırakın yapsın. Hem hayal gücü genişler, hem de el becerisi artar. Hepsi çok güzeller :))
    Bu arada sizi izlemeye aldım. Bana da beklerim. http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlarda görüşmeyi diliyorum.
    İzmir'den kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...