28 Kasım 2013 Perşembe

HAYATIMIZIN EN GÜZEL ANILARI BİR VALİZE SIĞAR MI?



Dün kapıma güzel bir paket geldi. İçinde ne olabileceğini tahmin edemedim kocaman bir paketti. Yeni bir ürün olan omo ultra sensitive sıvı deterjanı ve yumoş extra sensetive daha önce deneme fırsatım olmamıştı. Evimde çamaşır deterjanı olarak omo matik deterjanı kullanıyordum zaten. Yumuşatıcı kullanmıyordum alerji yapabilir düşüncesiyle.
 
Bugün hemen denedim. Kızımın okul tişörtünde yıkadığımda çıkmayan meyve suyu lekesi vardı biraz omo sıvı deterjandan döküp elimle ovunca eski leke çıktı.
 
Hipoalerjenik olduğundan yeni doğacak bebeğimin cildine zarar vermeyeceğini düşünerek onun kıyafetlerini yıkamakta omo ultra sıvı deterjanı ve yumoş  extra sensitive kullanacağım.
 
Omo ve Yumoş Sensitive tarafından hazırlanan “Bebeğim ve Ben” mobil uygulaması, hem yeni anneler hem de anne adayları için geliştirildi! Siz de Bebeğim ve Ben uygulamasını indirerek doğum öncesi ve doğum sonrası için pratik bilgileri öğrenebilir ve uzman doktorlara sorularınızı yöneltebilirsiniz!
Kitler üzerinde bulunan QR kod ile yada http://bit.ly/1e3LFbw  linkinden uygulamayı telefonunuza yükleyebilirsiniz.
 

 
 Çok güzel bir afiş hazırlamışlar. İnce düşünülmüş hediyeleri için omo ve yumoş ailesine çok teşekkürler. Kalkıp evime gelmişler hoş gelmişler.


1 yorum:

  1. Bir çok arkadaşımda gördüm bu hediyeyi.Çok güzel düşünülmüş gerçekteeennn :) Güle güle kullanın
    www.seleninevcilikhayati.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...