3 Haziran 2013 Pazartesi

İSMEK SERGİLERİNE ÇAĞRI


İSMEK de bir sene daha sona erdi ve bütün sene öğrenilen teknikler artık sergilenmeye hazır.
10-15 haziran tarihleri arasında  Sahra-i cedid İSMEK 'i ziyaret edebilirsiniz. Ben orada olacağım.
Bazı satılan ürünler de olacaktır oradan el emeği göz nuru ürünler alabilirsiniz. Başka bir yerde o kadar çok el emeği görme imkanınız olamaz güzel bir fırsat. Her İsmek kendi binasında sergi açacak yakınlarınızda kurs merkezi varsa mutlaka ziyaret edin derim. Sergiyi gezince kayıt yaptırmak isteyeceğinizden eminim tabi en az haftada bir gün boş zamanınız varsa. Her şehirde ve ilçede meslek edindirme kursu vardır mutlaka. İstanbul'da her mahallede bulunması büyük kolaylık.
Özellikle ev hanımlarının ev dışında da ne kadar marifetli olduklarını neler yapabildiklerini hayranlıkla göreceksiniz. Ev hanımı bu kurslar sayesinde meslek edinip, aile bütçesine katkıda bulunabilir.
 Kurdele nakışından, çeyiz ürünlerine, iğne oyasından, kitre bebek yapımına, üst giyisi dikiminden, dekoratif ahşap süslemeye, tel kırmaya, guaj boya tekniğiyle resim yapma gibi daha aklıma gelmeyen birçok branşta kursiyerlerin ürünleri sergilenecek.
Bende takı yapımı kursuna katıldım ve çok güzel arkadaşlarım oldu çok tatlı dilli bizi yüreklendiren ve destekleyen sevgi dolu eğitmenim Şeyda Kovankaya'ya teşekkür ederim.
Bir sonraki post sergi resimlerimiz olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...