9 Eylül 2012 Pazar

DEĞİŞDİK Mİ?


Ne tuhaf insanın değişmesi. Önceden kızdığım şeyler artık sırdan geliyor, kızmadığım şeylerin ise sinirlendirmesi filan.
Bugün benim için özel bir gün eskiden olsa hatırlamayan sevdiklerime kızar offf neden hatırlamadı ki oysa onun hatırlaması gerekiyordu der dert ederdim. Ama artık çok da önemsemediğimi anladım herşeyden önce sağlık olsun demeyi öğrendim.
Doğum günümü sadece eniştemin, Doğa'mın ve eski bir dostumun hatırlaması yetiyorken eşimden, annemden bile hatırlamasını beklemiyormuşum çünkü çok üzmedi bu durum beni. Artık yaş otuzu aşınca umursamıyormuş insan çoğu şeyi...
Demek ki çok ama çok değişmişim. Evet bir yıl daha yaşlanmışım yaşlanmamın pek de kutlanacak bir yanı olmasa gerek diyorum tebessümle:)
sağlık olsun...

12 yorum:

  1. Boş verrr yaşlandığını ve ömründen bir gün daha eksildiğini hatırlasa ne olur hatrlamasa ne olur,
    mutlu yıllar....

    YanıtlaSil
  2. Doğum günün kutlu olsun. Kızınla, sevdiklerinle bir ömür mutlulukla geçsin inşallah. 30'lu yaşlarda fena değil kıymetini bil.
    Not: 40 çoktan aşmış bir dost :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolasın arkadaşım.
      not:hiç de kırkını aşmış gibi hissetmeyen dostum

      Sil
  3. Hakikaten insanın yaşı ilerledikçe değişiyor,yada olgunlaşıyor mu demeliyim..Benimde 20'li yaşlardayken kafama taktığım şeyleri şimdi 30'lu yaşlarımda takmadığım,önemsemediklerimi ise şimdi önemsediğim çok olaylarım olmuştur,halada olmakta..Dediğiniz gibi sağlık olsun,Doğum gününüz kutlu olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her geçen gün bir tecrübe bize, yeter ki gönüller bir olsun.
      teşekkürler

      Sil
  4. Doğum günün kutlu olsun Mutlu Annecik, bence iyi ki doğmuşsun! Seni sevenler bugünü hatırlamasa da ömürlerinin hiçbir anında seni unutmazlar eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımm bu sıcak yorumun için çok sağol.
      Onlar beni ben de onları sevmeye devam edeceğim tabiki...

      Sil
  5. Doğum günün kutlu olsun:)İnsanın doğumgünü bence çok özel:)Bunu kendi çocuğum doğunca daha iyi anladım.Ama hayat şartları,koşturmaca insan unutabiliyor,ama olgunluk herşeyin üstesinden geliyor.Ben doğumgünümden önce hatırlatma yapıyorum.Biraz hileli oluyor ama ne yapayım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sürpriz beklemek heyecanlı ama olmayınca da kabullenip oturuyorsun böyle :)

      Sil
  6. Doğum günün kutlu olsun kutlamayı unuttuğumuz anlamına gelmiyoki bu ama :D annemin yerine yazıyom neden çünkü ben hatırladım annemde eşşeklik :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım doğa'm annen bugün aradı.
      aslında o geçen hafta erkenden kutlamıştı
      eşşek deme anneye cısss...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...