24 Şubat 2012 Cuma

röportaj yapma zamanı

Blogger anneleri bizlerle roportaj yapmak için hazır ben de daha yeni yeni bu dünyaya girmiş ve içinde engin denizlere uzanan birisi olarak hazırım.
sizde isterseniz buraya tıııkkk
Blogumuz açılalı, çok kısa bir süre oldu, ama sizden o kadar güzel yorumlar aldık ki heyecanımız ve azmimiz daha da artıyor,bu blog bütün blogger yazarı olan bayanların blogu olsun istiyoruz, amacımız tüm bayan bloggerları bir blogta toplamak, hiç bilmediğimiz yeni bloglarla tanışmak, sizleri diğer bloglara tanıtmak, artık izleyiciler ya da yorumların arasından yeni bloglar arama zahmetine girmeyin istiyoruz, öyle bir yer olsun ki burası baktığınız zaman hobi bloglarını, yemek bloglarını, kişisel blogları, dekorasyon ve moda bloglarını ayrı ayrı görebilin, ve diğer bloglarda sizi görüp tanıyabilsin. Bizlerin bu noktada sizlerin yardımına ihtiyacımız var, sizler bizim blogumuzu, blog duvarlarınızda duyurursanız, biz o kadar büyürüz, ve kocaman bir blog bankası oluruz. Bu işlem oldukca kolay blog remimizi sayfanıza link vererek gagetler kısmına eklemeniz yeterli.

Şimdi sıra geldi röportak konumuza, biz her gün 1 blogu sizlere tanıtmak istiyoruz, sizlerle yapacağımız söyleşi sayesinde blogunuzu ve sizi diğer izleyicilerimiz daha yakından tanıcacak, eminizki blogunuzun yeni misafirleri olacak, peki bu nasıl olcak.

Bizimle röportaj yapmak isteyen bloggerlar öncelikle bu yazının linkini bloglarında paylaşacaklar,

(böylelikle bizden daha çok kişi haberdar olsun)

Bu yazının altına paylaştıkları linkle beraber, yorum bırakacaklar.

Röportajları yayınlanan bloglar, aynı gün kendi blog duvarlarında, blog linkimizi paylaşarak röportajlarını duyuracaklar.

Röportajı yayınlanan blogun karışıklık olmaması adına bu postun altındaki yorumu silinecek.

Röportaj resmimiz blogumuzun sağ kısmında sürekli kalacak, istediğiniz zaman tıklayarak, istekte bulunabilirsiniz.

Konuklarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...